(Για 4 άτομα)
Υ Λ Ι Κ Α
- 600 gr μοσχαρίσιο φιλέτο
- 40 gr βούτυρο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Πάπρικα
- 400 grμανιτάρια
- 100 gr κόκκινο κρασί
- 200 gr κρέμα γάλακτος
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
- Κόβετε σε μικρά κομμάτια το μοσχαρίσιο κρέας πλένεται καλά και έπειτα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι τα μανιτάρια.
- Σοτάρετε τα κομμάτια του φιλέτου με το λάδι σε μία κατσαρόλα, προσθέτοντας το μισό από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πάπρικα.
- Σβήνετε με λευκό κρασί και αφήνετε να σιγοβράσει για 15΄. Το βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με το βούτυρο.
- Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα με το κρέας στ μέση και τη γαρνιτούρα μανιταριών.
No comments:
Post a Comment
For Art and for ones we love we'll gladly endure to the End...