March 2, 2007

Τι ακόμη ζητάτε από το blog;

Αγαπητοί επισκέπτες,
όταν πρωτογράψαμε αυτό το post στις 2/3/2007, δεν είχαμε αναπτύξει αρκετά αυτό το blog λόγω κυρίως της "νεότητάς" του. Αλλά τώρα έχει εξελιχθεί ικανοποιητικά και έχει αποκτήσει ευρεία θεματολογία. Ωστόσο, είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις προτάσεις σας και αν μπορούμε και επιθυμούμε να τις υλοποιήσουμε.


*Οι προτάσεις σας μπορούν να παρουσιαστούν στα "σχόλια".

14 σχόλια/comments:

pascal said...

αίμα, βία, όλεθρο

ΦΙΛΙΑΤΕΣ said...

Η ΑΓΑΠΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!
ΒΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
(ΠΕΡΙΛΗΨΗ):Η ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΩΔΗΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ.ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.................;;;;

ΙI LOVE YOU ,BAD.....

ΦΙΛΙΑΤΕΣ said...

DIE LIBE WAR NUR f'u'r "EINE TAG": DAS HEISST?????.
DAS NEUE BEST SELER VON CHOLIGUNT BEI U.S.A. -.
EINE NEUE FILM WIED GEWORDEN MIT GESCHIECTE VON EINE GRIECHE aus TUESPRROTIA.

ΦΙΛΙΑΤΕΣ said...

SICHER IST NUR EINTS:DIE BESTE UND BILIGSTE URLAUB MACHT MAN BEI FILIATES-THESPROTIAS-GRIECHENLAND.F'U'R ALLE DEUTSCHEN FREUNDE,DIE MIT GELT SCHWIERIKEITEN HABEN.DESHALB MENSCH KOMMT BEI FILIATES,BERG UNT MEHR,ALLES SAUBER,DAS ESSEN SOWIESO GUT,WEIL ES GEHT UM PROVINZ,ALLE BILIGER Z.B.:ESSEN -SCHLAFEN ,UND GEGEN'U'BER INSEL KORFU.

ΦΙΛΙΑΤΕΣ said...

FILIATES-THESPROTIA-GRIECHENLAND:
DAS BESTE ESSEN ZU: "ANAMNISIS"
DAS BESTE TRIENKEN ΒΕΙ: "PARELTHON"


- WILLKOMEN -

salerosa said...

Παιδιά σας μπράβο!!Εντυπωσιακό blog!!Έχετε κάνει καλή δουλειά!!

salerosa said...

Κοιτώντας πως έχετε στίχους από διάφορα ποιήματα...Και βλέποντας πως σου αρέσει antoin ο μικρός πρίγκιπας να βάλετε αν θέλετε αποσπάσματα...Δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει αλλά είχα ακούσει 2 αποσπάσματα του και μου είχαν φανεί ιδιαιτέρως γλυκά!!

Antoine said...

Θα προσπαθήσω να το κάνω. Δυστυχώς είναι λίγο χρονοβόρο και αυτή τη στιγμή ετοιμάζω κάτι άλλο, αλλά σου υπόσχομαι πως η επόμενη πρωτεραιότητά μου θα είναι ένα απόσπασμα από το Μικρό Πρίγκιπα.

ΕΛΕΝΑ said...

Aνταποδίδω την επίσκεψη και οφείλω να πω ότι το μπλογκ σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

φιλιά πολλά

ΕΛΕΝΑ

dyosmaraki said...

Να συνεχίσετε ακάθεκτοι το έργο σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξουν Ελληνες bloggers που να ασχολούνται επί τέλους με τις τέχνες και ιδιαίτερα με τις ελληνικές τέχνες που είναι ξεχασμένες. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στην υπέροχη προσπάθειά σας....

Anonymous said...

φερτε πισω τη φωτογραφια της Χουακινα και μην την αλλαζετε συνεχεια...
επισης ξανα βαλτε τα ματια που ειχατε στην αρχη...

Anonymous said...

κανετε σας παρακαλω αφιερωμα στον Dyrer... ευχαριστω!

el greco@..?** said...

Γεια σας παιδια, ωραια προσπαθεια θα ηθελα ομως να δωσετε περισσοτερη εμφαση στην αρχαια ελληνικη παραδοση....ζητω η ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....Καλη επιτυχια στις εξετασεις σας... θα περιμενω την απαντηση σας.!!!!!

Antoine said...

el greco,

Νομίζω πως είσαι λιγάκι υπερβολικός. Βεβαίως, να προβληθεί ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, αλλά δεν μπορεί να λησμονηθεί και η συμβολή των άλλων πολιτισμών στη διαμόρφωσή του ή ακόμα να μην πραβάλλουμε τις Καλές Τέχνες ξένων χωρών.

Στη Χουακίνα μπορείς να βρεις ποικίλες αναρτήσεις σχετιζόμενες με τη ζωγραφική, αλλά και με την αρχαία ελληνική τέχνη (υπάρχει αφιέρωμα στα γλυπτά του Παρθενώνα). Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τις μορφές των αρχαίων θεών μέσα από τη ζωγραφική των αγγειών.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με το λατρεμένο μας Κρητικό ζωγράφο Θεοτοκόπουλο;

Categories