April 22, 2007

Πένες με γαρίδες και περνό

Υ Λ Ι Κ Α

  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 350 gr πένες
  • 2-3 κουταλιές περνό
  • 250 gr καθαρισμένες και βρασμένες γαρίδες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνηθο

Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά συμφωνά με τις οδηγίες στη συσκευασία.
  2. Ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και 200 ml νερό και περιμένετε να πάρουν βράση, προσθέτετε τις γαρίδες αλάτι και πιπέρι.
  3. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα σερβίρετε περιχύνοντας τη σάλτσα τέλος, πασπαλίζετε με άνηθο.

5 σχόλια/comments:

Anonymous said...

Ti einai to perno?

Helena said...

αγαπητε/η ανωνυμε/η
εχεις απολυτο δικιο καθως δεν το εχω διευκρινήσει. Λοιπον, περνο ειναι μια σος που συνοδευει θαλασσινα οπως γαριδες, αστακο κλπ.

Anonymous said...

Elena, auth th sos thn vriskw sto Super Market?Thn etoimazw monh mou?

Helena said...

η σος αυτη υπαρχει στα σουπερ μαρκετ,ωστοσο μπορειτε να τη φτιαξετε και μονη σας αλλα ειναι αρκετα δυσκολη η παρασκευη της. Εχει μια ιδιαιτερη γευση...

kiki said...

αν ομως δεν βρουμε περνο με τι μπορουμε να το αντι καταστησουμε??

Categories