skip to main |
skip to sidebar
Συστατικά:
- 1/2 κιλό πατάτες
- 2-3 κλαδάκια μαϊντανό
- 3 κουταλιές αλεύρι
- 1 αυγό
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- ελαιόλαδο για τη φριτέζα
Οδηγίες:
Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τρίβετε τις πατάτες στον τρίφτη. Tις πιέζετε στο χέρι, για να στραγγίσουν από τα υγρά τους. Ζυμώνετε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ. Βάζετε στη φωτιά το λάδι να κάψει. Παίρνετε λίγο από το μείγμα της πατάτας και το πλάθετε κροκέτες. Pίχνετε τις κροκέτες της πατάτας στη φριτέζα. Μόλις οι κροκέτες αρχίζουν να ροδίζουν, τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις ακουμπάτε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίσουν από το περιττό λάδι. Σερβίρετε αμέσως.
3 σχόλια/comments:
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ;-)
μμμμ... πρέπει να είναι πιο νόστημες!!! μπράβο Athena...
χμ λεω να το δοκιμασω
αν και βεβαια δεν εχω και ιδιαιτερο ταλεντο στη μαγειρικη.
Post a Comment