May 10, 2007

Κασεροκροκέτες

Υλικά

  • 500 γρ. τυρί ένταμ
  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 φλιτζανάκι αλεύρι
  • Λίγο μοσχοκάρυδο
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Ετοιμασία

  • Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
  • Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας, βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά.
  • Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.

0 σχόλια/comments:

Categories