Σοκολατένια Μπισκότα
Υ Λ Ι Κ Α
- 3/4 φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι βούτυρο
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 3 φλιτζάνια αλεύρι
- 3/4 κ. τσαγ. σόδα
- 3/4 κ. τσαγ. αλάτι
- 2,5 φλιτζάνια ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας
- 1,5 φλιτζάνι κομμένα καρύδια (προαιρετικά)
Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η
-Προθερμαίνεται το φούρνο στους 180 βαθμούς.
-Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε την άσπρη και καφέ ζάχαρη.
-Προσθέτετε το βούτυρο, την βανίλια και τ' αυγά.
-Αναμιγνύετε καλά.
-Σε ένα ξεχωριστό μπολ βάζετε το αλεύρι τη σόδα και το αλάτι μαζί.
-Ανακατεύεται και τα δύο μίγματα.
-Όταν η ζύμη θα είναι σφιχτή. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και αν θέλετε και τα καρύδι.
-Απλώνεται λαδόκολλα στο ταψί.
-Με ένα κουτάλι βάζετε τη ζύμη στο ταψί.
0 σχόλια/comments:
Post a Comment