May 13, 2007

Σοκολατένια Μπισκότα

Υ Λ Ι Κ Α

  • 3/4 φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι βούτυρο
  • 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
  • 3 φλιτζάνια αλεύρι
  • 3/4 κ. τσαγ. σόδα
  • 3/4 κ. τσαγ. αλάτι
  • 2,5 φλιτζάνια ημίγλυκα κομματάκια σοκολάτας
  • 1,5 φλιτζάνι κομμένα καρύδια (προαιρετικά)


Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η


-Προθερμαίνεται το φούρνο στους 180 βαθμούς.

-Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε την άσπρη και καφέ ζάχαρη.

-Προσθέτετε το βούτυρο, την βανίλια και τ' αυγά.

-Αναμιγνύετε καλά.

-Σε ένα ξεχωριστό μπολ βάζετε το αλεύρι τη σόδα και το αλάτι μαζί.

-Ανακατεύεται και τα δύο μίγματα.

-Όταν η ζύμη θα είναι σφιχτή. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και αν θέλετε και τα καρύδι.

-Απλώνεται λαδόκολλα στο ταψί.

-Με ένα κουτάλι βάζετε τη ζύμη στο ταψί.

0 σχόλια/comments:

Categories